Då var ännu en inofficiell utställning avklarad, i Lindesberg. Det var riktigt trevligt och roligt, då jag träffade på lite annat “kinesfolk” också. Nu fanns det betydligt fler hundar i ringen jämfört med föregående utställningar. Vi var ensamma i klassen tikvalp 4-6 månader. Idag är Pärla 6 månader. Vi gick in och kammade hem ett HP och fin kritik. Domarern ville ha in oss i final mot 2 andra tikar som gick klassen över, 6-9 månader. Vinsten tog Caroline, kennel M-Ligan, med sin pufftik. Andraplatsen tilldelades oss, och jag är så lycklig över det. Pärla fick så mycket beröm under dagen av besökare på utställningen och hon var så framåt, nosade och hälsade. Vi hade kul helt enkelt. Efter packade vi ihop oss och gav oss iväg på andra äventyr.

Nu är det inte många dagar kvar tills jag får bekräftelse på min kennel. Nedräkning och längtan efter brev från SKK börjar.

/Katja smiley