30 oktober var vi på inoff i Köping. Det var trevligt, inomhus, många säljare och utställare. Hade hela kinesgänget med mig. Milou var lite skällig i början men tystnade när han satt i buren. Älskade Popsi satt obekväm i sin bur hela dagen, kunde inte slappna av trots att jag täckt dem så de skulle få lugn och ro. Pärla gick mot en annan tikvalp i ringen och vi fick första pris. Sedan gick vi mot han valp och fick BIM Valp, Bäst i motsatt kön valpklass. Jag är super duper nöjd. Jag var trött den dagen, hade ont i kroppen men lyckades ändå ha kul. För det är roligt när hunden också tycker det är roligt. Pärla är en sån underbar tik med helt fantastisk temprament! Detta får avsluta årets utställningar. Vi kan träna hemma på de små detaljer som återstår.

Önskar alla en trevlig höst, nu är november här och snart snö och juletider!

/Katja smiley “Happy Halloween”