Så har jag avklarat årets första regionträff. Med stor hjälp av Annika J och Kicki D. Det blev av ute på Brukshundsklubben Frövi. Tipspromenad som jag knåpade ihop kvällen innan med frågor om CCD rasen och rasklubben, Kina och SKK, med priser (hundgodis) från Iknoko Dogsport. Eget fika som vi intog inne i klubbhuset, Linda N spontanvisade weightpull och man fick tillfälle att prova på sele och kedjor till sin hund. Totalt 18 personer och minst lika många hundar. Medans gruppen gick iväg på promenad passade jag och Anita C att plocka ned tipspromenaden. Hundarna fick springa lösa och de va lyckliga, speciellt Pärla som busade väldigt med Aramis (cavalier/spaniel blandis). Lite småprat med gänget och alla var glada och nöjda med dagen. Det var toppen att få låna klubbhuset för frusna kineser med mattar och hussar. Nya träffar planeras som jag ser fram emot!

/Katja smiley