Idag har vi varit till Örebro och deltagit på Aktivitetsdag. Många föreningar deltog och det var riktigt trevligt. Det fanns möjlighet att prova på ringträning, agility, weightpull och hundkapplöpningen. Mest aktivitet var det hos de sistnämnda weighpull och hundkapplöpning. Pärla fick prova på att springa efter haren på hundkapplöpningsbanan, vilket gick ganska bra. Hon sprang ungefär 1/4 av banan sedan tyckte hon att matte var för långt ifrån och vände. Lite mer träning så är det inte helt omöjligt att Pärla skulle gilla det, för haren var intressant. Det blev även att dra lite kätting/wp. Förutom vår egen kinesflock så fanns en kinestik, Mynta el Myrta hette hon. En trevlig dam på 3 år. Jag rekommenderar varmt andra att delta/besöka på Aktivitetsdagen nästa gång det arrangeras.

/Katja smiley