Igår var jag till Stockholms Hundmässa för att stå i rasmontern chinese crested dog. Markus kom och va hundvakt åt mig och jag tog tåget in till Stockholm. Hade en toppendag! Fick sällskap av syster och systerdotter. Dessutom blev jag utkastad i rasparaden med Agnes två hundar Linus och Kina, de var jätteduktiga och tog allt med ro. I rasmontern var det hela tiden folk som klappade hundarna, frågade och även gick med i klubben. Jag minglade lite vid “kinesringen” efteråt och plockade med mig en massa smakprover till hundarna. Helt enkelt en toppendag!
Väl hemma var jag helt ledbruten och trött. Hundarna hade skött sig med Markus. Hoppas på att få besöka nästa års hundmässa igen.

Länk till rasparaden (leta/klicka “rasparad lördag”) http://new.livestream.com/dog-sports/stockholmdogshow2013

/Katja och dogsen smiley