Igår ställde jag ut Amira, Spotifly After Dark Sinner N’Saint, på Södermanlands Kennelklubbs nationella utställning i Eskilstuna. Strålande solsken och trevligt sällskap vid ringen. Det var roligt att träffa alla vänner igen och jag är jätteglad över Amiras resultat. Hon till och med bjöd på lite svansviftning på slutet av den individuella bedömningen.
Hon blev 3:a i öppenklassen tikar med very good.
Domare: Soile Bister, Finland.
Kritiken: Bra storlek, ganska bra propotioner, för mycket stop och önskas längre nosparti, öron ok. Välvinklad. Aningen tjock, för tjock för dagen. Rakad. Aningen överbyggd i rörelse, vill inte röra sig med drive. Lite blyg.

Nu kan jag kan ta en paus från utställning ett tag med mina hundar. Jag är jättenöjd med resultaten hittills i år. Excellent, very good, very good, very good 1:a och very good 3:a. Vi ligger inte bland toppskiktet och jag har inte dom möjligheterna rent praktiskt, fysiskt och ekonomiskt att göra det heller. Jag är glad över det lilla och sätter inte mina förväntningar på mina hundar för högt, utan gläds istället över de framgångarna de gör.

/Katja och dogsen smiley