Efter en lång och förväntansfull väntan kom äntligen Belles valpar till världen den 7 augusti på eftermiddagen. Det blev en hane och tre tikar, troligen puffar alla fyra, reserverar mig för eventuell ändring. Belle valpade på dygn 64 och jag började redan vänta dygn 60. Med två motgångar med valpkullar var det en enorm lättnad och glädje när denna var över. Jag har ändå en viss oro i kroppen att något kan hända med valparna men de växer, äter och sover som valpar ska. Kravlar runt och låter emellanåt. Belle är så mån om sina små hjärtan och de är nu två dygn gamla. Pärla har återigen blivit mormor och jag har fått min första kull av andra generationens Spotifly-valpar.

På bilden från vänster övre raden: hane E1 och tik E2. Undre raden från vänster: tik E3 och tik E4.

/Katja och dogsen smiley