TACK för det gångna året familj, vänner, valpköpare och uppfödarkolleger! Jag är så otroligt tacksam för att ni finns.

Det har återigen varit ett tufft år på många sätt med några ljusglimtar. Det blev några inoffer för Spotifly China Girl med bra resultat. Men året började med ett sjukdomsbesked för mig, flertalet metastaser i båda lungorna och senare på året blev det flertalet operationer av mitt käkben som jag nu hoppas ska läka ihop. Allt detta fick mig att stanna upp ett tag men jag fortsätter med uppfödningen i liten skala så länge jag orkar. Det blev inte som planerat och jag hoppas komma ut med lite nyheter under januari. Nu hoppas jag på ett bättre år trots tunga besked!!!

Jag och tjejligan önskar er alla ett gott slut och gott nytt år 2020!

/Katja och Ciara (resten av tjejligan hos hundvakt)

Stockholms Hundmässa rasparad 14-15 december 2019, foto Anna Björk.
Agrias hundpromenad 25 maj 2019, foto Katja Uddman.
Layout och montage Katja Uddman.