I helgen har Chinese Crested Club haft både årsmöte och vårspecial i Vilsta, Eskilstuna.

Lördag var det årsmöte och jag blev bland annat avtackad för allt mitt arbete för klubben genom åren, men främst som BPH-ansvarig. Det är med sorg jag lämnar uppgiften men ett måste pga min sjukdom. Tack för den fina gåvan, det värmde! Jag i min tur överraskade årsmötet med hembakta kakor som blev en succé. Glad att de uppskattades. Synd bara att 28 stycken kakor inte räckte åt alla 37 deltagare. I år var det många som deltog på mötet.

Söndag var det vårspecial och jag ställde Pärla i veteranklass, premiär för min blivande nio åring. En mycket trevlig dag och utställning. Både hon och jag hade roligt i och utanför ringen! Jag är glad och jättenöjd med Pärlas resultat, hon blev 2:a med excellent i veteranklass tikar.

Domare: Jean-Jacques Dupas, Frankrike. Kritiken: Strong bitch, well balanced head, excellent ears, strong neck, excellent chest, good topline, very good tail, very good angulation behind, correct movement.

Tack alla inblandade under helgen som gjorde det möjligt för mig att komma iväg på allt detta!

//Katja och tjejligan