Ciara med alla sina åtta valpar.

En hektisk vecka med valpar som flyttat till sina nya hem. Det tar mer på krafterna än vad man tror och är väldigt känslosamt. Veterinärbesiktningen gick galant och valparna fick mycket beröm. Inom en vecka flyttade 6 av 8 valpar. Jag var helt slutkörd efteråt. Lycka till alla mattar, hussar och hjärtegrynen Freja, Lilly, Frodo, Findus, Fame och Frasse!

Midsommarafton gick helt i Coronapandemins tecken. Vår lilla park var öde och förra årets midsommarstång stod kvar i sin bruna prakt. Lite glädjande är att vi fått en ny parkbänk. Vår lilla mataffär i byn såldes i våras och nya ägarna har påbörjat en total renovering/ombyggnad. Så i år kändes det lite extra öde i Kjula.

Kvar finns två nakenhanar som jag kallar “Bill och Bull”. Efter mycket om och men har jag bestämt mig för att behålla en på tillväxt. De är båda väldigt fina och trevliga, med sina egna små för och nackdelar. Nu när jag väl bestämt mig för en börjar jag direkt vela om jag verkligen valt rätt. Så bli inte förvånade om jag ändrar mig. Jag är överväldigad av alla komplimanger valparna får av andra kinesägare och uppfödare. Tack!

/Katja, tjejligan och grabbarna grus